Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2012, 01:28
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Tropiciele spisków ,agentów , układów , sztucznej mgły i innych najbardziej złozonych piramid i pokretnych sitw i koterii , nie zauważają najprostszego z możliwych kolesiostwa i idą w zaparte [...]
chłopcze, jak masz problem ze skonstruowaniem rozsądnego tekstu to nie wysilaj się tak i nie napinaj, bo Ci żyłki popękają. Nie używaj także słów których znaczenia nie rozumiesz, bowiem później znów będziesz musiał konstruować takie dziwolągi, jak to powyżej próbując ukryć swoją kompromitację. W rzeczywistości pogrążasz się coraz bardziej.

[...]Dajcie se już spokój ,wierzcie sobie w wielkiego eksperta Fotygę , jesli definicja słownikowa nepotyzmu ,to zatrudnianie wyłacznie blizszej lub dalszej rodziny ,to zgoda Fotyga nie jest w tej definicji ale jest w definicji kolesiostwa i to jest oczywista oczywistość , i nie każ mi sie przez kolejne 5 stron tego wątku sie nad tym rozwodzić , ręka ręke myje ,a ty sobie wierz w co chcesz. [...]
Oczywistą oczywistością, jest w tym przypadku jedynie to, że masz poważne problemy z logicznym myśleniem (łagodnie rzecz ujmując), a ja już nie mam ochoty tłumaczyć Ci "w koło Macieju" spraw prostych wręcz prostackich do zrozumienia.

[...]PS Pewnie Cupiał trzyma w klubie Kapkę ,bo jest on wybitnym ekspertem i świetnym skautem

Kapka ma dyplom jakiejś uczelni, AWF-u, czy cóś innego w stylu zarządzanie, marketing etc.
Porównanie z Fotygą, kulą w płot.
Naprawdę chłopie masz poważny problem z logicznym formułowaniem myśli, popracuj nad tym trochę, krzyżówki jakieś porozwiązuj, może jakieś łamigłówki albo rebusy.
Zdrowia życzę