Wyświetl pojedynczy post
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2012, 22:49
thechris napisał(a):Wyświetl post
W pierwszym odruchu na myśl o transferze Kupisza byłem nawet na "tak" ale po przemyśleniu sprawy jestem przeciwnikiem takiego transferu. Nie chcę w klubie żadnego kolesiostwa i kontraktów po znajomości. Kupisz to pupilek Probierza, grajek przeciętny i drogi. Natomiast Makuszewski to byłby bardzo dobry ruch.
Gościu - .......*sz. Po pierwsze Kupisz to jeden z najlepszych (jesli nie najlepszy) skrzydłowych ligi i gra naprawde dobrze. Z czasem zostanie etatowym reprezentantem. Ma szybkość, uderzenie, drybling.

Po drugie - co Wy macie z tym Makuszewskim? Gość zagrał JEDEN przyzwoity sezon. Zupełnie nie wiem jak mozna podniecać się typem, który ledwo wszedł do ligi i grał tak sobie. Poza tym jest to zawodnik gorszy od Kupisza. Nie wiem w jakim elemencie mógłby go przebić. Makuszewski to typowy gracz na kontre,a Kupisz do ataku pozycyjnego tez się nada.

Także trzymajcie fason i nie ośmieszajcie się bzdurnymi opiniami, bo wszyscy tu uchodzić chcą za ekspertów, mówią ze nie mozna oceniac po krotkim czasie, a potem sami sobie przeczą.

TAK DLA KUPISZA w Wiśle!
Odpowiedz cytując