Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2012, 21:34
thechris napisał(a):Wyświetl post
W pierwszym odruchu na myśl o transferze Kupisza byłem nawet na "tak" ale po przemyśleniu sprawy jestem przeciwnikiem takiego transferu. Nie chcę w klubie żadnego kolesiostwa i kontraktów po znajomości. Kupisz to pupilek Probierza, grajek przeciętny i drogi. Natomiast Makuszewski to byłby bardzo dobry ruch.
Opnanuj się już nas litość boską. Ja nie jestem za transferem Kupisza natomiast potrafię spleść jakaś logiczną argumentacje. Mam swiaidomosc tego jestem trenerem i nie ja z nim pracowałem, nie znam jego charakteru itp. To że Probierz ewentualnie chce zawodników, których zna to nie znaczy że mamy do czynienia z kolesiostwem... może ma brać zawodników z drugiego końca świata gdzie jego widzę na temat danego zawodnika jest nikła nie mówiąc już o wiedzy na temat charakteru który również jest ważna.

Cytat:
Natomiast Makuszewski to byłby bardzo dobry ruch.
To czy dany ruch będzie dobry można ocenić nie przed lecz po transferze w dłuższej perspektywie czasu. Chyba że ściąga się kogoś takiego jak Melikson mogąc ogląda mecz w przeglądarce gdzie średnio widać piłkę można stwierdzić: Tak ten piłkarz to byłby strzał w 10. Oczywisice ciebie też nie zadowlł ten piłkarz bo pisałes że jest słaby a jeszcze jeden słabszy mecz to nazwałbyś go izraelskim Paulistą.

Szybko zmieniasz punkt widzenia skoro widzisz piłkarza w Wisle a za chwilę posądzasz trenera odosnie tego samego zawodnika, że chce mu załatwi kontrakt. Zachowaj te prowokacje dla siebie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.05.2012 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując