kacpaw91 napisał(a):

Kupisz:
Ekstraklasa 2011/2012 - 29 spotkań, 5 bramek (2 z karnych), 9 asyst (źródło: ligol.pl)
Ekstraklasa 2010/2011 - 30 spotkań 5 bramek, 6 asyst (źródło: ligol.pl)
|
http://ekstraklasa.wp.pl/eid,5,ra,1,sid,0,wid,9017543,strzelcy.html?ticaid= 1e84b&_ticrsn=3 - tutaj ma raptem 5 asyst.
milosz napisał(a):

Nie pisz tak więcej , .. nie było mnie na forum z 1,5 miesiąca, a tu taka przykrość... 
Co do plotek transferowych, to padają nazwiska obrońców, bramkarzy i skrzydłowych, Ja zaś uważam że obok mitycznego już LO i obowiązkowo kreatywnego i przebojowego skrzydłowego konieczny jest transfer def. pomocnika. Wilk to Wilk czyli względnie przyzwoite rzemiosło, a My tu potrzebujemy zawodnika lepszego od Nuneza czy Sobolewskiego (aktualnego czyli nie pierwszej młodości), obdarzonego prostopadłym podaniem, strzałem z dystansu, ano właśnie taki co by nam (znaczy dla nas) bramkę czasem strzelił i trochę porządził na boisku, taki pomagier dla ofensywnego Maora Meliksona, taki Szymkowiak ale rzecz jasna młody (a ściślej ktoś inny o podobnej do niego charakterystyce), bo na tym forum jeszcze może ktoś opacznie zrozumieć i i trzeba się będzie zbędnie produkować ze sprostowaniem. Defensywny pomocnik z inklinacją do gry ofensywnej taki 50% na 50% lepszy stanowczo od Jirsaka, takiego piłkarza obok LO i skrzydłowego nam potrzeba, ...oby o tym ktoś w klubie myślał.
|
Spokojnie miloszu najpierw to my musimy tą kadrę jakoś pouzupełniać, a dopiero w przyszłym sezonie pomyślimy o kimś konkretnym, bo teraz to mamy tyle dziur, że szukanie dobrego defensywnego pomocnika to mały problem w porównaniu z innymi newralgicznymi pozycjami. Sam się zgadzam z tą opinią. Środek pola to serce zespołu, ale przypuszczam, że jeśli już kogoś sprowadzimy to będzie to ktoś a'la Broź, który mimo wszystko po kontuzji jest wielką zagadką.