Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2012, 11:23
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Głowacki ma racje, na 100% potrzebny zawodnik.

A o Tobie mam takie zdanie:
Generalnie co Ty wiesz o atmosferze na trybunach jak mecze oglądasz w tv i na sopcascie.
Ten mecz z Ruchem był niesamowity, głownie pod względem atmosfery na trybunach. Moim zdaniem najlepszy w całej rundzie. Kto był wtedy ten wie jak było.

Generalnie winnym takiej frekwencji na Wiśle (ale i na innych stadionach) są takie osoby jak Ty, które na stadion nie przyjdą, mecze oglądają w tv, szukają dziury w całym i p....la glupoty na forum.
Oh yeah. Winny. Przyznaję się. Oprócz Spocasta - orientuje się co to jest ale nie używałem.

A to głupie miasto, że wybudowało stadion na 34 tys. zamiast na 6 tys. Od razu byłaby lepsza atmosfera i niższe koszty wszystkiego, nawet kiełbasek.

Tacy jak ja to są winni zawsze, jak nie przychodzą (nie wpłacają do kasy klubu i przez nich przychodzi taki nie mający pojęcia o grze w piłkę Jovanovic) i jak przychodzą (zeżreć kiełbaskę i pogwizdać na Małeckiego i biedak się zestresuje) więc sorry ale krytyka mnie rusza mniej więcej tak jak deszcz zapowiadany od tygodnia przez Dorotę Gardias

A co do atmosfery to coś w tym jest - bardziej mi się podobała jak chodziłem na mecze Wisły kiedy grała w 2 lidze.
Odpowiedz cytując