Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2012, 22:19
AS82 napisał(a):Wyświetl post

Pisałem do serka nie do Ciebie ,a wniosek jest taki co obiecał Korwin-Mikke spelnila po latach PO
W kwestii Piłsudskiego już mi ręce opadają ,nie wiem o co ci naprawde chodzi
1. W takim razie bardzo przepraszam że wciąłem się w dyskusję Twoją i serka. Co prawda serek nie ma nic przeciwko temu ale rozmiem że zmieszczając komentarz do Twojego postu zamieszczonego na ogólnie dostepnym forum mogłem popełnić faux pas. Tym niemniej cieszę się niezmiernie że dzięki mojej dygresji mogłeś w sposób tak przekonywujący uzasadnić ciagłość swoich wyborów politycznych . Naprawdę imponujące.
2. Jesli chodzi o Piłsudskiego to wiedziałem że nie ogarniesz . Dlatego dla celów zrozumienia prosty przykład: Wyobraź sobie że pan X działa na forum piekarzy. Generalnie inni użytkownicy mają go za delikatnego idiotę bo twierdzi że przy produkcji chleba zamiast go piec lepiej jest go mrozić tudzież zamiast dodawać drożdży lepiej jest dosypywać więcej soli. Tolerują go bo taki dziwak dodaje ich forum kolorytu. W pewnej chwili jednak pan X wyskakuje z genialnym odkryciem że do produkcji chleba potrzebna jest też mąka! Piekarze smieją się z tego odkrycia do rozpuku. W końcu jeden z nich pisze ironicznie: "No patrzcie Państwo: X wyskakuje z rewelacją że do produkcji chleba potrzebna jest mąka " . Po czym X zamieszcza powiedzmy taki link: http://chleb.republika.pl/poradypraktyczne.htm z pytaniem czy PiSowcy kwestionują to że bez mąki chleba zrobić się nie da
Czy ten przykład rozjasnił Ci coś? Jesli dalej nie to pisz na priva .
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 25.05.2012 o godz. 23:24.