milosz napisał(a):

Zieńczuk to człowiek zagadka, miał ostatni sezon względnie dobry, oraz jeden kiedyś genialny, ale miał wiele takich sezonów że to spokojnie on mógłby Iliewowi czyścić buty.
2006-2007 zero bramek, 2008-2009 dwie bramki, 2010-2011 w 14 meczach 1 bramka czyli szału nie było, ostatni sezon znowu dobry to teraz pora raczej na "kichę", bo Zieniu tak właśnie ma.
|
Wirtuozem to on nie jest, ale jak był w Wiśle to we wszystkich sezonach nie miał sobie równych jeśli chodzi o statystykę asyst. Mam gdzieś kiwki Iliewa po których nic nie wynika, Zieniu może gra koślawo, nie ma szybkości, potrafi zjebać najlepsze sytuacje, tylko że kilkanaście razy po prostu świetnie wrzuci piłkę z linii bocznej zaliczając asystę, a to wystarczy. Dodatkowo w końcu mielibyśmy kogoś kto potrafi dobrze bić wolne i rożne. Jestem na tak. Jeden taki piłkarz na boisku jest jak najbardziej potrzebny.
I jeszcze co do Głowy - gość zagrał 6 pełnych meczów w tym sezonie LM, to chyba mówi samo za siebie. Mam wrażenie że jakby się nazywał przykładowo Hasan Ankaragucku to połowa forum sikała by w majtki, a tak - jęki i narzekania.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"