Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2012, 10:44
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Z niczego sie nie wycofuje , przede wszystkim z tego ,że Fotyga ma jakieśkolwiek kompetencje i że jest zwykła karierowiczką. Teksty o lesbijkach i feministkach to jakieś twoje fantazje,które w tej sytuacji maja tyle wspolnego co piernik do wiatraka . I na tym proponuję zakończyć temat Fotygi ,pogadajmy o ministrze Musze ,poziom podobny ,ale przynajmniej jest na co popatrzeć
Więc widzisz pomimo tego, że się skompromitowałeś próbujesz trwać w swojej głupocie, jak rzekł kiedyś pewien klasyk (zresztą chyba jeden z Twoich ulubionych) "ja do Ciebie święte słowa, a Ty do mnie moja krowa". O tym, że Fotyga ma nie tylko kompetencje, ale i doświadczenie zostałeś już uświadomiony na poprzedniej stronie tematu, więc nie mam zamiaru się powtarzać. Skoro masz ochotę dalej personifikować forumowego osła, to Twoja sprawa.
Co do lesbijek i feministek to zauważyłem po prostu, że są to jedyne Kobiety o których wyrażasz się ciepło i w sposób normalny, których nie atakujesz i nie obrażasz, a wręcz przeciwnie starasz się (na swój ułomny sposób) bronić formułowane przez ich organizacje poglądy, które w moim odczuciu są szkodliwe nie tylko dla społeczeństwa, ale także dla samych Kobiet.