Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2012, 09:53
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Już mógłbyś sobie dać spokój z tymi ambasadorami, nie dawno pisałeś też że lepiej aby młodzi zawodnicy tu nie przychodzili bo mają lepsze perspektywy w innych klubach. O tym że 34 letni Źieńczuk już nie jest dla Ciebie emerytem a Głowa czy Brożek już tak nie wspomnę. Po co ten fałsz ?
Trudno powiedzieć czy lepsze czy gorsze. Nic a nic o tym nie wspominałem. Kolejny raz udowadniasz, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem, że sytuacja się zmieniła i nie jest tak jak parę lat temu, że Wisła jest marzeniem każdego młodego chłopaka (który nie jest kibolem innej zwaśnionej drużyny). Teraz Wisła jest jednym z kilku klubów do wyboru. Ponadto nie gra w pucharach. Więc jak młody grajek czuje się mocny i jego ambicje wykraczają poza Ekstraklasę i za rok będzie chciał grać za granicą to wybierze raczej z 4 pozostałych klubów, które w tych pucharach wystąpią.

Zieńczuk to emeryt, nigdzie nie napisałem, że nim nie jest. Kolejny raz problem z czytaniem... Co nie zmienia faktu, że w zakończonym sezonie forumowa gwiazda Iliev mógł Markowi buty czyścić. Wisła nie ma w kadrze żadnego przyzwoitego skrzydłowego dlatego od biedy Zieńczuk mógłby być. Ale podkreśliłem, że to pójście na łatwiznę. Tak samo z emerytem Głowackim, który w odróżnieniu od Zieńczuka jest dość porcelanowy. Również pójściem na łatwiznę będzie ściągnięcie Pawełka. Tak samo Brożka, który na emeryta w najbliższym sezonie będzie jeszcze za młody ale w przyszłym roku stworzyłby z Żurawiem najmocniejszy duet napastników w Lidze Ambasadorów, którą można by utworzyć na wzór Młodej Ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.05.2012 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując