Jot napisał(a):

Królewskie zrobiło z siebie i z was błaznów, ot co (wiele i tak nie musieli robić). U nas nic nie robią, ale przynajmniej siary nie ma na całą Polskę.
Zrozum to koleżko, że cały śmiech z was polega na tym, że śpiewacie coś o tym że jesteście mistrzami, Królewskie wypuszcza plakaty, a po stracie mistrzostwa wszyscy mają z was bekę. Dziennikarze robią z was mistrzów, obrabiają dupę Wiśle, .......ą coś o Śląsku. Kowalczyk spijaczona morda bełkocze jakieś pijackie teorie w Cafe Futbol a później marszczy się jak skóra na jajach zaczynając się jąkać, bo nie wie jak przeboleć stratę mistrzostwa. Innymi słowy brak wam pokory w swojej zajebistości powoduje u nas minę politowania.
Nic w nas nie uderzyło, ludzie na Wiśle cieszyli się z mistrza dla Ślązeczka, a nie jakiejś prostytutki ze stolicy. Proste. Ch.uj w to wbijamy, graliśmy piach przez rundę, więc odebranie mistrzostwa nie zabolało, bo byliśmy na to gotowi. Zbieraj więc manatki warszawski bufonie i wypad smarkać w chusteczkę na swoje forum.
|
Królewskie nie zrobiło z nas błaznów, bo myślący człowiek wie, o co w tej reklamie chodziło. Szklanka była pusta i życzeniem było, aby się wypełniła. Tyle. A ty robisz jakieś nadinterpretacje z kosmosu. Nie moja wina, że niektórzy nie rozumieją prostych rzeczy.To tak jakby na oficjalnej stronie Wisły napisano, że celem na nowy sezon jest mistrzostwo Polski - to jest tylko cel, życzenie itp. Tak samo reklama Królewskiego nie podawała nowego mistrza Polski, tylko wskazywała go życzeniowo, by tak się wypełniło (jako sponsor klubu).
Nam brakuje pokory? Wystarczy poczytać to forum i widać, komu tu brakuje pokory. Mieliśmy lepszy sezon niż Wisła, ale jak kibice Wisły robią porównania poszczególnych piłkarzy to wychodiz, że macie ich lepszych. Widzisz tylko jedną stronę medalu. Po prostu zaślepienie. Już nie będę wspominał jak bardzo się napinaliście na Lecha, gdy odebrał wam tytuł. Przez gardło wam nie przechodziło, że to mistrz Polski, tylko, że majster, bo tka kiedyś powiedział Smuda.
Jak Legia awansowała do grupy LE i potem z grupy LE to wszystko było na farcie, ale jak Wiśle pomogło Odense to wszystko było ok i nikogo fart i cud nie interesował.
Tak nas nienawidzicie a kserujecie nasze niektóre pieśni, jak np wspomniane Mistrzem Polski jest Legia przerobiliście na swój użytek.
Gdzie Twoje berło berło i korona śpiewane na fecie ze Śląskiem uderzało w was i nie ma tu po co szukać drugiego dna. Bo to wy byliście mistrzem Polski i mieliście do berło, a nie Legia. Proste myślenie, a nie jakieś skomplikowane metafory. Zauważyli to nie tylko legioniści, ale również kibice innych zepsołów na swoich forach, więc twoje tłumaczenie mnie nie rusza.
Tupnij nóżką jeszcze kilka razy i obrażaj, skoro nie masz argumentów

Mi to pasuje bo mogę się posmiać