Pablo84 napisał(a):

A skąd te nerwy?Uważaj, byś klawiatury nie zmiażdzył.Ile tu nienawiści i zacietrzewienia. "Pisuary" "twój wódz Jarosław" "pelikanku".
Nie wiem za czyją partią jest adresat Twoiej wypowiedzi, ale ja zauważyłem przedewszystkim, że krytykuje on (nie)rzady PO.Czy już w tej chwili nie można tego robić?Dlaczego w PL panuje ten wszechobecny dualizm -krytykuje PO- to z PiS, krytykuje PiS to pewnie z PO? Po prostu, racjonalnie i na chłodno oceniajmy to, co się aktualnie dzieje w kraju.
|
Propagandzista prowokuje i tyle. Krytykować cudaka nie wolno od dawna, nie wiedziałeś? Jego krytykują tylko oszołomy

. A co do dualizmu. PiS przez tyle lat był opluwany w mediach że takim jak archi sie wydaje ze wystarczy przyporządkować kogoś do PiS i już nic więcej nie trzeba. Argumentować nie trzeba, dyskutować nie trzeba, PiS = oszołomstwo i tyle

. Dlatego jeżeli ktoś w jakikolwiek sposób wyrazi sie niepochlebnie o bandzie rudego cudaka MUSI być z PiS. W drugą stronę jest inaczej bo PiS jest opluwany nie tylko przez PO ale przez całą koalicję, precyzyjniej nocną zmianę czyli front obrony komunistów. Pomyśl czy nie jest tak jak napisałem?