Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2012, 12:53
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
A skąd te nerwy?Uważaj, byś klawiatury nie zmiażdzył.Ile tu nienawiści i zacietrzewienia. "Pisuary" "twój wódz Jarosław" "pelikanku".
Nie wiem za czyją partią jest adresat Twoiej wypowiedzi, ale ja zauważyłem przedewszystkim, że krytykuje on (nie)rzady PO.Czy już w tej chwili nie można tego robić?Dlaczego w PL panuje ten wszechobecny dualizm -krytykuje PO- to z PiS, krytykuje PiS to pewnie z PO? Po prostu, racjonalnie i na chłodno oceniajmy to, co się aktualnie dzieje w kraju.
Propagandzista prowokuje i tyle. Krytykować cudaka nie wolno od dawna, nie wiedziałeś? Jego krytykują tylko oszołomy . A co do dualizmu. PiS przez tyle lat był opluwany w mediach że takim jak archi sie wydaje ze wystarczy przyporządkować kogoś do PiS i już nic więcej nie trzeba. Argumentować nie trzeba, dyskutować nie trzeba, PiS = oszołomstwo i tyle . Dlatego jeżeli ktoś w jakikolwiek sposób wyrazi sie niepochlebnie o bandzie rudego cudaka MUSI być z PiS. W drugą stronę jest inaczej bo PiS jest opluwany nie tylko przez PO ale przez całą koalicję, precyzyjniej nocną zmianę czyli front obrony komunistów. Pomyśl czy nie jest tak jak napisałem?
Hej Nasz TS !!