Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2012, 12:25
archi33 napisał(a):Wyświetl post
Pelikanku strasznie jesteś zaślepiony.jak rządził Twój wódz Jaroslav,to pelo tez miało więcej kasy?Roman Ci przeszkadza pelikanku,bo na mównicy ustalił ze PiS i Kurski to kłamcy?Moze znów to bylo ustawione przez media?Biedni pisuarowcy.Musisz się przygotowywać na miesięcznicę w wawie ,bo do 10 jest już niedaleko.Jakbyś nie był krótkowzroczny,to byś zauważył co wkleiłem poniżej.Zycze Ci zdrowia pelikanku,wódz Jarosław i ojciec dyrektor będą z Toba do wygranych wyborów,aby dorwać się do większego koryta,bo gdybyś nie zauważył to każdy tam lgnie w jednym celu i po trupach do celu.
A skąd te nerwy?Uważaj, byś klawiatury nie zmiażdzył.Ile tu nienawiści i zacietrzewienia. "Pisuary" "twój wódz Jarosław" "pelikanku".
Nie wiem za czyją partią jest adresat Twoiej wypowiedzi, ale ja zauważyłem przedewszystkim, że krytykuje on (nie)rzady PO.Czy już w tej chwili nie można tego robić?Dlaczego w PL panuje ten wszechobecny dualizm -krytykuje PO- to z PiS, krytykuje PiS to pewnie z PO? Po prostu, racjonalnie i na chłodno oceniajmy to, co się aktualnie dzieje w kraju.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/