Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2012, 11:16
mimon89 napisał(a):Wyświetl post
Już najlepszy bramkarz ligi chorwackiej był albo nadal jest w klubie spod znaku nauki jazdy...Nam nie jest potrzebny kolejny Jezus Marian jak On. Ciekawe czy rzeczywiście będzie Głowa dzisiaj
Bardziej mnie interesuje jeden z dwóch najlepszych bramkarzy ligi serbskiej (tak był przedstawiany) ściągnięty za pół miliona euro, który do Nas przyszedł, a wiadomo kim się okazał - niewypałem. Jest w klubie Pareiko, który okazał się świetnym wzmocnieniem i zamiast szukać kwadratowych jaj należy z nim przedłużyć jak najszybciej kontrakt.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
No to sorry, redaktorzyny odpadają z procesie rekrutacji.
Ciekaw jestem jakimi kryteriami kierowali sie ci byli i kto wśród nich się znajduje.
Rankingi mają to do siebie, że każdy może mieć inną hierarchię najlepszych piłkarzy. Dla wielu z tego forum Jaliens jest najlepszym obrońcą w naszej lidze, a czy to jest prawda? Pareiko jest bardzo dobrym bramkarzem i jest na równi z Kelemenem oraz Kuciakiem. To jest akurat bliżej prawdy niż ranking weszło. Choć ich ranking w wielu miejscach zawiera prawdziwe informacje - miejsce Lameya, Jaliensa, czy Nuneza.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 24.05.2012 o godz. 11:22.
Odpowiedz cytując