Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2012, 13:32
marian82 napisał(a):Wyświetl post
Człowieku, co Ty bredzisz? Chcesz oprotestowywać transfer Zieńczuka? Jego kosztem chcesz walczyć z Bednarzem? Pomyśl, jak on - lechista i wiślak - po tym by się poczuł? Swoje dla Wisły zrobił, nie ma się co dziwić, że chce wrócić do Wisły, każdy z nas na jego miejscu by wrócił - ale żeby go za to karać (nawet jeśli nie wprost, to na pewno rykoszetem...)
Czy każde zdanie musicie rozkładać na czynniki pierwsze? Dla mnie sama myśl sprowadzenia Zieńczuka jest po prostu chora. Ok, Zieńczuk pomógł zdobyć MP, ale w czasie gdy on u nas grał nie było w klubie żadnych sukcesów na arenie międzynarodowej(jeśli w ogóle przyjmiemy, że mieliśmy jakieś sukcesy w pucharach "w erze Cupiała", to jedynym naszym sukcesem jest ten z sezonu 2002/2003).

Jestem zdecydowanym przeciwnikiem sprowadzania kogokolwiek z dawnej gwardii Wisły. Jeśli myśli się o przyszłości klubu, to taka myśl jest po prostu kpiną z tego klubu. Nie wiem czy to już pisałem - znajdą się inni, młodzi, którzy będą grali dla tego klubu wiele lat i też będą odnosić sukcesy i też będą nosić B.G. w sercu. I takich trzeba znaleźć, a nie grajków, którzy jeszcze raz w poprzednim sezonie błysnęli. Dla takich nie ma u nas miejsca i tyle. Choćby nie wiadomo jak słabo Wisła grała w przyszłym sezonie zdania nie zmienię.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 23.05.2012 o godz. 13:46.
Odpowiedz cytując