Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2012, 14:28
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ty ogladasz mecze niższych lig że tak twiedzisz czy nie ogladasz po prostu tak Ci sie wydaje ?
Bo ja np. czesto bywam na III lidze i nie widziałem nikogo kto mógłby grać lige wyżej a co dopiero 3 ligi.
No ale skoro uważasz że tacy są podaj ich tutaj na tacy, moze ślepy Bednarz przejrzy na oczy.
Bywasz na III lidze powiadasz, na jednym meczu może jednej drużyny, co? A może jesteś scoutem i ktoś Ci za to płaci, hę? Poza tym my się chyba nie rozumiemy - Bednarz nic nie robi i nie zrobi - scouting jest ograniczony do minimum.

Przypuszczam, że niezły skład na ekstraklasę możnaby zbudować o samych, solidnych graczy pierwszoligowych. Jeżeli mamy oszczędzać, to nie w sposób, jaki proponuje Bednarz. Napewno nie z takimi podstarzałymi dziadkami jak Zieńczuk albo z całą pewnością nie w sposób, który teraz będzie trendy - czyli testowania tabunów murzynów, którzy przyjadą na wycieczkę do Krakowa.

Lepiej już zakontraktować stosunkowo młodych piłkarzy, którym kończą się kontrakty na naszym ligowym podwórku, niż szukać wątpliwej klasy piłkarzy preferowanych przez wątpliwej klasy menedżerów, którzy próbują upychać swój szrot, gdzie tylko się da.

Nie rozśmieszaj mnie, że miałbym podawać "na tacy", jak piszesz piłkarzy, których warto zakontraktować. Bednarz, jeszcze raz napiszę - nigdy, poprzednio w Legii, potem w Wiśle nie miał nosa do wyszukiwania talentów. Jirsak jest tego koronnym przykładem.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 22.05.2012 o godz. 14:33.
Odpowiedz cytując