Wyświetl pojedynczy post
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2012, 14:24
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Póki co niech się wykazuje szkoda tylko ,że nic nie wiadomo o Galosie szuka na końcu świata a pod nosem ma pilkarzy wartych zainteresowania.
Nie sądzisz, że fakt, że II Liga jeszcze nie skończyła sezonu może mieć na to wpływ?

nero napisał(a):Wyświetl post
qbbba - może nikt by nie narzekał gdyby testowano tylko dwóch piłkarzy... ale my przetestujemy w tym okienku 50ciu.
A niech testują 50, zwłaszcza teraz. Ja nie widzę nic złego w tym, że testujemy 18 latków z Rozwoju Katowice i Hutnika, czy względnie młodego bramkarza z Krakowa, który kiedyś pokazywał wielki talent.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
ty ogladasz mecze niższych lig że tak twiedzisz czy nie ogladasz po prostu tak Ci sie wydaje ?
Bo ja np. czesto bywam na III lidze i nie widziałem nikogo kto mógłby grać lige wyżej a co dopiero 3 ligi.
No ale skoro uważasz że tacy są podaj ich tutaj na tacy, moze ślepy Bednarz przejrzy na oczy.
Dokładnie. Często bywam na meczach Garbarni i z tych kilkunastu zawodników grających na boku pomocy których widziałem najlepszy był... Leszczak. A, że Leszczak jest totalnym leszczem i że z piłkarskich umiejętności to on umie tylko biegać, to chyba wszyscy tutaj wiedzą.
.
Odpowiedz cytując