Cytat:
|
Nie przypominam sobie tych wyróżnień, ale przypominam sobie Pawła Brożka, który pudłował wtedy na potęgę i w głównej mierze to on załatwił nam brak mistrzostwa, co później poskutkowało zwolnieniem Dana.
|
http://www.youtube.com/watch?v=HMZzhcovhLo nie wiem która minuta. Wspomina nawet potem że jeśli kogoś chciałby mieć w swojej drużynie to Piotr oraz Paweł Brożek.
Tak Paweł pudłował setki natomiast jedno jest pewne że był naszym najlepszym strzelcem. Brożek nie musiał grać Dan mógł posadzić go na ławie. W klubie były jednak takie tuzy jak Kryszałowicz czy potem Randovanovic.
Wiem natomiast, że wraz z rozpoczęciem sezonu, w którym Dan poleciał Brożek był kontuzjowany w jego miejscu grał Piotrek strzelał nawet bramki. Pogląd że słaba gra Brożka spowodowała zwolnienie Dana jest mocno naciągnięty bo graliśmy po prostu kiepsko.
Nie wiem kto był w grupie tych zawodników, którzy interweniowali u właściciela związku z ciężkimi treningami bo to są zawodnicy którzy również w dużej mierze przyczynili się do odejścia Dana. Zresztą nie rozumiem po co te dywagacje, Dana zwalniało kilka osób w klubie, a ostateczną decyzje podjął wiadomo kto.