Wyświetl pojedynczy post
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2012, 22:20
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja pier-do-lę..

Jesteście niemożliwi.. Jest po sezonie, okres roztrenowania i przeglądu kadr, skład jest odchudzony i właściwie nie ma kto trenować, zostali juniorzy i Młoda, bo stranieri się porozjeżdżali, albo są "kontuzjowani" jak Melikson i Garguła, a wy płaczecie, że jakiegoś mudżina testują. I bardzo dobrze, niech zobaczą czy sprawny i czy kopać umie dobrze, nic nie tracimy, zyskać możemy, para nóg do kopania się po czołach na treningu więcej.. A tu zbiorowy lament. I oczywiście kopanie kozła ofiarnego - "Kudłatego", bo chociaż jeszcze do żadnych ruchów nie doszło, ale hejtować trzeba.

Skład trzeba budować kompleksowo, na pewno będzie kilka transferów, a testowani być może okażą się przydatni i też zostaną. Zamiast bezmyślnie brnąć w mainstreamie, który brzmi - kto dojebie Bednarzowi bardziej - wybierzcie się do Tarnowa zobaczyć jak ten "szort" kopie
No dokładnie i lepiej bym tego nie ujął. Śmieszność tego forum chyba naprawdę nie ma granic, bo już parę razy myślałem, że to granica, ale jednak dalej podbijają. Bo z Brazylii, bo nie ma 20 lat, bo nie Neymar, bo z Flamengo a nie z Santosu. Przecież to jest jakaś paranoja. Po raz kolejny napiszę - rozumiem krytykę Bednarza, ale jak coś złego zrobi a nie za testy jakiegoś gościa. Niech i 20 przyjedzie i ch.u.j. Wam do tego. Aha i jeszcze jedna rzecz ciekawa. Piech nie bo za stary. Jankowski nie bo L. Zieńczuk nie bo stary. Brożek nie bo bez perspektyw. Drugi Brożek nie bo kaleka. Głowacki ewentualnie, chociaż stary i z Poznania. Magiera nie bo 10 lat temu nie grał w 1szym składzie. Lisowski cienki bolek. Ten napastnik nie bo z Hondurasu. Brazylijczyk nie bo za młody i z Brazylii (a stamtąd to ewentualnie Santos). Dudu nie bo słaby w obronie. Ukah nie bo jest Chavez.
Ja pierdziele napiszcie książkę, może coś zarobicie i dacie na tych Aguero, Zlatanów czy Hummelsów. Tyle że z nimi tez średnio, bo albo za stary albo z Argentyny (bo przecież Rios byl słaby) albo Szwab to też kicha. PARODIA
Odpowiedz cytując