A może Ci murzyni w rzeczywistości przyjechali tutaj pracować jako stewardzi na trybunach? Ja tam widzę jeszcze cień szansy, że jednak nie przyjechali tutaj kopać piłki na boisku. A nuż będą tworzyć jakiś ciekawy układ taneczny razem z naszymi cheerleaderkami, ba - załapią się do następnej edycji You can dance! Myślę, że Bednarz chce zastosować jakiś chwyt marketingowy, by na mecze chodziło więcej ludzi. Tak myślę, myślę, ale wykoncypować nie mogę co to za chwyt. Sam Kudłaty wie...
fialo napisał(a):

Skład trzeba budować kompleksowo, na pewno będzie kilka transferów, a testowani być może okażą się przydatni i też zostaną. Zamiast bezmyślnie brnąć w mainstreamie, który brzmi - kto dojebie Bednarzowi bardziej - wybierzcie się do Tarnowa zobaczyć jak ten "szort" kopie
|
Ale kto tutaj chce Jackowi doyebać? Przeca to oczywista oczywistość, że Jacek szanowny Łysy wąż Bednarz, zwany również Kudłatym transfery będzie robił pierwsza klasa. To co teraz, choć może budzić absmak, to tylko zatrudnianie statystów do gry, bo nie ma kto grać. Młodzieży nie mamy, więc ktoś grać musi. Strzelili parę bramek to się na trening jako sparingpartnerzy, względnie pachołki do omijania posłużą. Czy ktoś go krytykuje? ;-)
westersyl napisał(a):

|
Bednarz wziąłby chyba każdego zawodnika na testy, który jest czarny, ma w nazwisku końcówkę INHO i grał w jakiś stanowych rozgrywkach pod szyldem znanego kubu.
|
W takim razie, biorąc już trochę dotychczas podane w mediach informacje na poważnie, chciałbym by Wisła kupiła Magierinho i Kupiszinho - myślę, by się nadali, ba - nawet testów by nie trzeba było. No jedyny problem, to inny kolor są biali - ale co tu szkodzi ich przemalować na czarno?