@ 0 22 - patrząc na poziom tej ligi można uznać że to to samo, zresztą tabela wiosny przedstawia się tak:
http://ekstraklasa.net/zaglebie-lubi...22dd0d61000000 ( czyli przykładowo mieliście 7 punktów mniej od zajmującego ... 9 miejsce Zagłebia ) więc jak widać za bardzo to nie odstawaliście od nas, a my mieliśmy w tym sezonie 3 trenerów, różne wizje, Wy nie zmienialiście NIC, a mimo to skończyliście na 3cim miejscu prowadząc tyle czasu, więc masz coś jeszcze do powiedzenia ? Nie tak wiele by brakowało żeby w pewnym momencie mineło Was dyskopolo( a może i minęło, nie pamiętam), więc nie wiem czy to powód do dumy. U nas sezon od odpadnięcia z Apolem i dalej był spisany na straty, szczególnie po przegranych derbach, to Wy się napalaliście na majstra, a skończyliście jak zwykle

A Wy jak się prezentowaliście w meczu z Lechią, Bełchatowem czy tam Widzewem? Jak dla mnie równie marnie jak prezentowaliśmy się my, tylko my nie roblismy z siebie "najlepszej" druzyny, bo kazdy wiedzial ze nasz zespol po tym sezonie bedzie gruntownie przemeblowany i udzial w pucharach bylby tylko byc moze strzałem w kolano ( kolejne klecenie drużyny pod puchary, czyt sprowadzenie kolejnych emerytów etc ).
craxy nie muszę ustawiać do szeregu bo zrobili to sami, zresztą jak dla mnie ten klubik od dawna nie jest już warty żadnej uwagi, bo już dawno go tu nie powinno być ;]