FraMat napisał(a):

zdecydowanie, nie.
Dlaczego?
Bo sprowadzenie Brożka będzie podtrzymywało grę pozorów, że niby takim mocnym klubem jesteśmy, ale nie będzie to miało żadnej przyszłości.
Ot, takie galwanizowanie trupa, co ani skuteczne, ani estetyczne nie jest.
Sprowadzenie pokraki z youtuba skończy się szybkim wywaleniem Bednarza i może znowu odwróceniem tendencji w głowie Cupiała
|
Różnimy się w tej kwestii - ja liczę, że Brożek do nas wróci. Mając wreszcie za plecami zawodnika, który potrafi zagrywać świetne prostopadłe piłki (Melikson czy Iliev) Paweł spokojnie sięgnie w tej kaszankowej lidze po tytuł króla strzelców. I jeśli tylko Melikson od nas nie odejdzie jestem się gotów założyć, że Brożek nastrzela tych bramek ponad 15 w sezonie.
Mam nadzieję, że nasz atak w przyszłym sezonie będzie dwuosobowy a tworzyć go będzie Brożek i Genkow.
ps. Nie rozumiem, co sprowadzenie Brożka ma wspólnego z grą pozorów - reprezentant Polski, wcale nie stary, świetnie znający klub... Jeśli kontraktowanie takich zawodników to gra pozorów jak nazwać kontraktowanie Lameyów, Paljiców, Bunozów czy Jaliensów... To jest ta europejska tendencja?