Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2012, 09:44
Quioto jest podobno uznawany w Hondurasie za spory talent a nawet przeczytałem gdzieś ,że za jeden z największych talentów młodego pokolenia ale jak wiemy Honduras nie jest jakąś specjalną kuźnią talentów więc z oceną tego zawodnika musimy czekać . To że nie jest największą gwiazdą tamtejszej ligi też o niczym nie świadczy zwłaszcza ,że jest młodym zawodnikiem który prawdopodobnie niedawno zaczął grywać w tamtejszej najwyższej klasie rozgrywkowej a ,np. Costly przychodził do naszej ligi już jako ligowy wyjadacz i reprezentant seniorskiej reprezentacji Hondurasu więc nic dziwnego że miał lepsze statystyki i status tamtejszej powiedzmy "gwiazdy" . Po drugie nie wiemy czy ten Quioto gra zwykle jako ten wysunięty napastnik czy może częściej jako podwieszony czy też skrzydłowy a Ci zawodnicy przeważnie mniej bramek strzelają . Pożyjemy zobaczymy co z tych testów wyjdzie ale mnie niepokoi jeden fakt ,że wracamy do ery youtube'a jeśli chodzi o oglądanie potencjalnych wzmocnień . Gdzieś wyczytałem że ten Honduranin był przez sztab szkoleniowy i zarząd oglądany tylko na video ,i dlatego został zaproszony na testy ...
Odpowiedz cytując