Wyświetl pojedynczy post
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2012, 23:25
Coach napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj miałem obrazek z młodym gościem praxcującym jako kucharz. Musiałem obrazek ony opisać i powiedzieć dodatkowo kim chce być w przyszłości i czy ważna jest praca dla młodych, którzy edukują się jeszcze w szkołach. Poza tym miałem 3 plakaty zachęcające do nauki angielskiego, musialem wybrac najlepszy, uzasadnic swoj wybor i powiedziec czemu odrzucam pozostale. Na sam koniec zapytali sie czy i dlaczego trudno jest uczyc sie jezykow obcych. 30/30 dziekuje dobranoc. Jesli znasz elementarne podstawy to nie ma opcji zeby nie dostac 30 punktow
Ja tu 10 biore w ciemno, a Ty mi o 30 wyskakujesz
Z angielskiego debilem byłem do końca gimnazjum, test po gimnazjum który teraz wydaje mi sie banalny zdałem na 25/50. Teraz co prawda ang podstawowy bede miał 70-80 procent, ale z ustnym u mnie nie jest najlepiej, dlatego pare zestawów bym sobie przyswoił.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

@Dzideek
Miałem niecałe 3 strony, a bez cytatów jakies 2,5. Mówiłem jakieś 12-13min, pare razy się zaciąłem i praktycznie z 20procent opuściłem tego co miałęm powiedzieć, wiec dali mi 3/5. Pytania miałem banalne (rola lisa i róży w małym ksieciu, charakterystyka kurtza z jadra ciemności i coś o opowiadaniach borowskiego co miałem w prezentacji) wiec miałem 7/7 i za jezyk 6/8 chyba(w sumei 16). W każdym razie jak wiesz o czym mówisz to zdasz. Ważne żeby mówić, bo za sam język można już 8 otrzymać. I jak coś opuścisz to mów dalej, przecież oni nie wiedzą że tam coś miałeś.
Odpowiedz cytując