Wyświetl pojedynczy post
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2012, 15:07
a ja nadal bede sie upierał ze buduje sie za drogo... nieporownywalnie co do jakosci

Cytat:
Rynkowa dominacja wielkich koncernów budowlanych nie gwarantuje jednak najwyższej jakości prac. Skandalem zakończyła się budowa najdroższej drogi w Polsce. Wybudowany przez międzynarodowe konsorcjum firm Budimex, Strabag, Warbud i Mostostal Warszawa ponad 10-kilometrowy warszawski odcinek trasy S8 kosztował 2,3 mld zł. To 218 mln zł za każdy kilometr! Mimo horrendalnej ceny końcowy efekt prac okazał się marny. Zastrzeżenia budziły pęknięcia jezdni, nierówna nawierzchnia, błędy w oznakowaniu i wytarte pasy ruchu.
juz mi sie nei chce szukać takich baboli. Owszem, zdarzy się, że wybudują w normlanej Eurppejskie cenie... ale chyba tylko dla uciszenia spoleczenstwa

AS82, przepraszam bardzo a kto kontrolowal DSS ? kto wydal opinie ze wszystko z ta firma jest ok
Ostatnio edytowane przez FraMat : 19.05.2012 o godz. 17:57.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !