westersyl napisał(a):

I wypowiada się ten co napisał że nie chce młodych utalentowanych piłkarz w Wiśle bo mają lepsze perspektywy w innych kubach. 
Zieńczuk to raczej plotka do tego co on takiego pokazał wrzucił kilka razy piłkę z miejsca padły z tego bramki i zrobiono z niego geniusza. Świadczy to jedynie o słabości naszej ligi że wystarczy bić dobrze stałe fragmenty gry aby wybijać się ponad przeciętność.
Jak to było Melikson się nie nadaje, Iliev to serbki Łobo a Wiłk to najgorszy DP w lidze.
|
Jesteś tępy czy tylko prowokujesz? W którym miejscu napisałem, że nie chcę? Napisałem, że tacy piłkarze mają kilka opcji i wcale nie muszą wybrać Wisły. I z tego wywnioskowałeś, że ja ich nie chcę? Gratuluję. W czym Wisła ma przewagę nad polskimi klubami co grają w pucharach?
Melikson nie pasuje do Wisły. Jest o dwa poziomy wyżej od pozostałych najlepszych zawodników z pola. Nie ma z kim grać. Reszta leserów będzie go ciągnęła w dół i facet szybko się dostosuje do ich nędznego poziomu. Już go sprowadziła na ziemię. Melikson zagrał dwa dobre mecze na wiosnę. Z Zagłębiem i Cracovią. W pozostałych był tak samo beznadziejny jak reszta.
Iliev to jesienią był dla mnie takim serbskim Łobodziński. Po rundzie wiosennej uważam, że jednak Łobodziński jest lepszym grajkiem i dzisiaj Wisła miałaby z niego więcej pożytku niż z gry Ilieva.
Wilk - bardzo, bardzo słaby piłkarz. W obydwu meczach derbowych nie radził sobie z piłkarzami Cracovii więc trudno go jakkolwiek bronić...