Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2012, 13:27
thechris napisał(a):Wyświetl post
Brożek to sabotaż. Głowacki... mam mieszane uczucia. Może być wzmocnieniem ale raczej w sanatorium przy R22. Zieńczuk... z braku laku to na razie najlepszy grajek jaki pojawia się w mediach. Jest lepszy od Ilieva i Małeckiego razem wziętych. Nie liczę Nuneza, Jirsaka, Garguły czy Kirma bo ta czwórka może Zieniowi buty czyścić.
I wypowiada się ten co napisał że nie chce młodych utalentowanych piłkarz w Wiśle bo mają lepsze perspektywy w innych kubach.
Zieńczuk to raczej plotka do tego co on takiego pokazał wrzucił kilka razy piłkę z miejsca padły z tego bramki i zrobiono z niego geniusza. Świadczy to jedynie o słabości naszej ligi że wystarczy bić dobrze stałe fragmenty gry aby wybijać się ponad przeciętność. Faktem jest, niestety to, że patrząc na nasze skrzydłowych Marek grałby w pierwszym składzie. :/
Jak to było Melikson się nie nadaje, Iliev to serbki Łobo a Wiłk to najgorszy DP w lidze. Pominąłem jakaś prowokacje ?

thechris: nie mam zamiaru nawet komentować Twoich ściem. Jak ryba pływa w wodzie tak Ty pływasz w fałszu i kłamstwie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.05.2012 o godz. 13:46.
Odpowiedz cytując