Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2012, 13:21
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Marek Zieńczuk?
Ja p...!!!
Ten, który co 4 -5 lat ma sezon konia?
Przypomnę, że miał udane wystepy w latach 2002/03 potem w Wisle 2007/08 i ostatnio w Ruchu 2011/12.
Nastepny, w miarę dobry sezon trafi mu się w 2015/16.
Ale to chyba trochę za późno jak na piłkarza, który ma dziś 34 lata?

Pomysłodawcom sprowadzania Głowackiego, Brożka i Zieńczuka życzę, zeby Cupiał sie obudził ze snu.
Co oni jeszcze dadzą Wiśle więcej od tego, co dali wcześniej? O ile jeszcze jestem w stanie uwierzyc, że 33 letni Głowacki będzie w stanie jakoś utrzymać naszą defensywę, to Brożek i Zieńczuk są dla mnie sabotażem.
Panie Cupiał, obudź się, ktoś chce Pana okraść.
No chyba, że Pan wie o tym i się na to zgadza.
Brożek to sabotaż. Głowacki... mam mieszane uczucia. Może być wzmocnieniem ale raczej w sanatorium przy R22. Zieńczuk... z braku laku to na razie najlepszy grajek jaki pojawia się w mediach. Jest lepszy od Ilieva i Małeckiego razem wziętych. Nie liczę Nuneza, Jirsaka, Garguły czy Kirma bo ta czwórka może Zieniowi buty czyścić.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Pomijam fakt, czy Cupiał chce mieć w druzynie kolejnego gracza, który w Wiśle będzie mu się kojarzył z fatalnie przegranymi eliminacjami: Levadia, Karabach i z nieudacznictwem.
Jak dla mnie Levadia czy Qarabaq to pikuś przy jesiennych derbach. Poza tym zejdźmy na ziemię. Wisła w Europie to grała kiedyś. W przyszły sezonie kwalifikacja do LE będzie cudem. Łysy legionista zapowiedział przecież zmianę celów.

Partaczami i nieudacznikami są ci, którzy się skompromitowali na Kałuży: Pareiko -Jaliens, Chavez (Jirsak 60'), Diaz, Jovanović, Nunez (Jirsak 77'), Wilk, Kirm, Garguła (Genkow 37'), Iliew, Biton, - To są partacze i nieudacznicy. Pareikę jako jedynego można wykluczyć z tej listy hańby.
Ostatnio edytowane przez thechris : 19.05.2012 o godz. 13:44.
Odpowiedz cytując