westersyl napisał(a):

|
Ja wiem że momentami wygląd trochę tak że Brożkowi się nie chce grać, jedna to jest mylna opinia on po prostu wykonuję w meczach dużą ilość sprintów żeby było stać go na takie sprinty musi rozsądnie dysponować siłami. Byłem dużym zwolennikiem transferu Genkova natomiast z kolejnymi meczami pokazywał, że ma bardzo kiepskie walory piłkarskie, a z roli przetrzymywania piłki wywiązuje się tak jak spisalby się Pawel Stano czy Mariusz Ujek. Podobały mi się zaciągi Valckxa natomiast nie mam zamiaru być hipokrytą i pisać że Genkova można porównywać do Pawła. Paweł to moim zdaniem półka wyżej.
|
Zapominasz o jednym, to czas przeszły, bardzo przeszły. Już po kontuzji odniesionej w Bełchatowie Brożek był po prostu słabiutki i wymienienie go na Genkowa było w samą porę. Teraz po półtorarocznej przerwie w grze w piłkę Paweł będzie jeszcze słabszy.
Oczywiście chcę żeby wrócił, ale Ty nie podgrzewaj tak atmosfery i nie rób z Pawła zbawiciela naszej ofensywy. Wolę już naszego Brożka niż jakiegoś no name'a z Bałkanów, czy z jakiejś Korony.