westersyl napisał(a):

|
Mam dla Ciebie też rozwiązanie zacznij kibicować tym innym klubom ambitnym wzorowo zorganizowany klubom przenieś się też na tamtejsze fora. Będzie lepiej dla wszystkich, jak sama nazwa wykazuje jest to forum kibiców Wisły, możesz przenieś się na jakieś forum o ogólnej tematyce piłkarskiej. Twojej trolowanie przestanie wkur wszystkich. Myślę że dla ciebie odpowiednia będzie Barcelona aczkolwiek Messi w CL nie strzelił karnego chyba nie jest najlepszy na świecie ?
|
No tak... Typowe. Brak argumentów = "kulturalna" propozycja przejścia np. na drugą stronę błoń + kompletnie kupy nie trzymające się jakieś bzdety o Messim i Barcelonie. Iście Patrykowa logika. Jemu się marzyło granie przy 5 tys kibiców no i w pół roku Wisła zjechała z ~24 000 widzów z Apoelem do 6 614 widzów na rewanżowym półfinale Pucharu Polski... Z niektórymi marzeniami trzeba być ostrożnym - spełniają się szybciej niż można się tego spodziewać. Rozumiem, że kulturalnie prosisz te pozostałe 17 385 widzów co były na meczu z Apoelem a nie pojawiły się na półfinale PP aby również przeszło sobie na jakąś inną stronę... Spoko... Każdy ma takie marzenia na jakie go stać.
Przepis łysego legionisty na Wisłę 2012/13 jest wymarzony dla Legii. Wisła wg wizji J.B ma być ekipą grających ambasadorów. W sumie właśnie czegoś takiego się spodziewałem.