Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2012, 12:06
SWEET_83 napisał(a):Wyświetl post
Bednarz i jego pracownicy przygotowali duza liste zawodników na każdą pożycje bo nawet Żeńczuk jest brany pod uwage w razie jak by pewnie nie przyszedł Makuszewski lub Kupisz z Jagiellonii. To samo z napastnikami, Quioto,Paweł Brożek,Piech itd. A cos ucichł transfer Meliksona do zagranicznego klubu...

W razie ?
A czy oprócz spekulacji medialnych, ktoś jeszcze Wiśle zaproponował, lub Wisła złożyła zapytanie o któregoś z tych zawodników ?

Bo póki co to raczej same spekulacje, wystarczyło, że Głowacki powiedział że do Wisły wróci i nagle jest Zieńczuk, Paweł Brożek nawet Piotrek się przewija. Jasne cieszy mnie to, ale podchodźmy do tych spekulacji z dystansem, już nie raz się wszyscy rozczarowali naszą polityką transferową. W tym roku może być podobnie.

Media widzą w naszym klubie różnych zawodników, ale ja czekam cierpliwie do momentu konferencji o ile takie będę miały miejsce wtedy uwierzę i zweryfikuję informacje podawane przez cały ten ogórkowy sezon.

Cudów się nie spodziewam, naprawdę. Okienko gdzie przyszedł Melikson, Genkov, Pareiko - na 100% się nie powtórzy. Już mamy ''wizję'' tego co nasz czeka, testy, testy testy, czyli powtórka z rozrywki odcinek 2012...

I wcale mnie nie zdziwi fakt, że za Dragana też nikt nie przyjdzie, to że rozwiązano z nim kontrakt świadczy raczej o szukaniu oszczędności gdzie tylko się da, a nie o fakcie zaproponowania kontraktu innemu, lepszemu zawodnikowi.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 18.05.2012 o godz. 12:08.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując