arti napisał(a):

Dlaczego mamy nie zdobyć mistrza 2013?
Będzie Głowa, Paweł jeśli jest jeszcze w stanie biegać plus LO - wystarczy ten Dudu albo Magiera plus zamiana Kirma na gracza typu Kupisz plus okiełznanie i zagonienie do pracy Małego i już jest dobrze. Jakby jeszcze został Melikson to MP to jedyny możliwy cel.
|
Małecki dla mnie w Wiśle nie istnieje. To piłkarz, który przekroczył wszelkie granice - jest nieodpowiedzialny, ba - klub płaci mu co miesąc niebagatelne pieniądze, a on nagle wyskakuje, że nie chce być brany pod uwagę przy ustalaniu składu. Co ja bym zrobił na miejscu klubu? Usunąłbym go dyscyplinarnie. Dla takich piłkarzy nie ma miejsca w Wiśle. W tym jedynym wypadku nie chodzi o pieniądze, tutaj chodzi o coś więcej. To jest pracownik, który ma zas**ny obowiązek grania czy mu się to podoba czy nie.
Jeszcze raz - Meliksona musimy sprzedać, by pozyskać np. takiego Magierę, czy Kupisza.
Baala napisał(a):

|
Do 21 lat najciekawszym polakiem dla mnie właśnie jest Olkowski. To ja się pytam za kogo mamy płacic takie kwoty jak nie za najzdolniejszych młodych polaków. Za Jovanovicia płaciliśmy 400 tys. euro. Ja bym wolał zapłacić tą kwotę, ustawić Olkowskiego na prawej i nie sprowadzać już stopera. Środek by tworzyli Głowacki-Jovanović, albo Głowacki-Diaz.
|
Tjaaa, tylko krew człowieka zalewa, gdy myśli o tym, że ten piłkarz mógł być nasz za naprawdę niewielkie pieniądze już w zeszłym roku. Nikt niestety o tym nie pomyślał.