Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2012, 19:29
Cytat:
Bednarz zamiast perspektywicznej drużyny skupił się na zawodnikach z odzysku to boli zważywszy na fakt, że nie są już młodzi a mając możliwość gry w europejskich pucharach dawali ciała.
Z tego co wiem dajmy na to np Paweł Brożek strzelał gole Panathinaikosowi, był najlepszym strzelcem naszej grupy w Pucharze Uefa.( gole przeciwko Nancy, Feyenoordowi, 2Basel) To on był chyba najlepszym zapowiednik w Jerozolimie gdzie każdy jego atak był groźny a jeden wykop Piotrka sprawił że strzelił tam gola. Również on strzelił gola na 3:0 w rewanżu. Potem zagrał dobrze z Barceloną oraz strzelił Tottenhamowi.. Mogę doliczyć do tego że to on ukąsił Karabach . Głowacki osobiście mnie w pucharach nie zawiódł, np z Levadią grał Jop który na obronie zawalił, w Talinie grał już Głowa i z tego co się orientuję to nic nie zawalił. Karabach to sprawka Kowalskiego i Bunozy generalnie burdelu w klubie. Śmieszy mnie trochę gadki: Głowacki jeden z tych, który jest sprawcą ostaniach nieszczęść w pucharach bo do niego nie miałbym dużych pretensji.

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75914,t...l?ticaid=1e774
Jestem dużym zwolennikiem tego chłopaka. Życzyłbym sobie aby udało się go sprowadzić.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.05.2012 o godz. 20:00.
Odpowiedz cytując