Drozd napisał(a):

|
Nie, trzeba ruskim lizać obcasy, wolno i dokładnie. Tak jak przykładnie robi to as82. Wtedy można liczyć na nagrodę w postaci możliwości lizania cholewek. Nie każdy dostąpi tego zaszczytu, tylko najwierniejsi rusofile. AS82 przoduje choć pokaźna grupa z wywalonymi jęzorami i wypiętymi na kopniaki tyłkami walczy o miejsce przy obcasie.
|
Nie rozsmieszaj mnie już . Skoro ktoś nie wierzy w wybuchy bomb w Smoleńsku ,sztuczną mgłe i zamach Putina jest dla ciebie rusofilem to już nie mam pytań .Podobnie jeśli ktoś się opowiada za stonowaną polityką wobec Rosji ,mimo wielu trudności na próbę dialogu , nie na bezsensownym narażaniu się ,które przynosi Polsce same straty to też jest rusofilem? . Najlepiej na każdym kroku podpadać Rosji ,wpychać się w nie swoje konflikty , obrażać Putina i nic z tego poza samymi stratami nie mieć ,wtedy się jest wielkim patriotą ,wręcz geniuszem politycznym . Potem sie to skończy tak że katiusze bedą napier*alać w Warszawe czy inne miasto Polski i wyjdzie Kaczyński na koniec i powie "a nie mówiłem ,że Ruscy to świnie.."