Wyświetl pojedynczy post
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2012, 23:19
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Daj Pan spokój....Najlepszy prawy obrońca Bundesligi, media pobąkują o zainteresowaniu Realu Madryt, a co niektórzy dalej narzekają. Nawet Messi gdyby się nazywał Messiński, to zaraz pojawiły by się teksty że "niech się cieszy, że gra w Barcelonie , bo wszyscy na niego grają, a wogóle to jest jakiś taki mikry". Co za naród.
To raczej działa w drugą stronę. Polacy spuszczając się patrząc na Piszczka, bo Borussia ustrzeliła dublet i jak to mówią: dobre, bo polskie. Teraz jest boom na zespół z Dortmundu, a jako, że Polacy odgrywają tam ważną rolę to pochwały zbierają wszyscy. To coś jak u nas z Lamey'em. Gdyby przyszedł sam większość stwierdziłaby, że to przeciętny obrońca, ale gdyby miał szybkość to byłby dobry, ale jako, że mamy Jaliensa, to Michael obrywa rykoszetem. Zainteresowanie Realu możemy włożyć między bajki. Sezon ogórkowy w pełni to nie trudno połączyć fakty.

Ja nie kwestionuje, że Piszczek to dobry obrońca, ale jako, że trochę siedzę w niemieckiej piłce to z całą stanowczością mogę stwierdzić, że runda wiosenna nie należała do Łukasza. Podstawowe pytanie jest takie, czy oglądałeś w tym sezonie Bundesligę? Bo mam dziwne wrażenie, że swoją opinie opierasz na prasie.

Szykuje nam się obrona z Widzewa. Dudu, Broź, teraz podobno Ukah. Nigeryjczyk jest całkiem solidny, więc za darmo może być. Swoją drogą jeżeli faktycznie się nim interesujemy to zwiększają się szanse na transfer Chaveza, bo przyjdzie Głowacki, Czekaj nie do ruszenia, zainteresowania Bunozą nie odnotowano, a nie będziemy raczej tylko środkowych obrońców utrzymywać.
Ostatnio edytowane przez Towarzysz Generał : 15.05.2012 o godz. 23:40.
Odpowiedz cytując