Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2012, 21:33
Towarzysz Generał napisał(a):Wyświetl post
Jovanović ma podstawową rzecz dla bocznego obrońcy, czyli niezłą wydolność. Do tego jest waleczny, dlatego wielu może się podobać. Niestety nie ma z niego zbyt wielkiego pożytku w defensywie, o ofensywie nawet nie wspominając. Ma już 24 lata, więc już zbyt wiele nie poprawi.

Jeszcze słowo o Piszczku. Niech się cieszy, że gra w zespole, który zdobył mistrzostwo i, że obok ma Hummelsa i Suboticia, którzy go świetnie asekurują, bo, szczególnie w rundzie wiosennej kręcili nim jak Szeremetem.
Daj Pan spokój....Najlepszy prawy obrońca Bundesligi, media pobąkują o zainteresowaniu Realu Madryt, a co niektórzy dalej narzekają. Nawet Messi gdyby się nazywał Messiński, to zaraz pojawiły by się teksty że "niech się cieszy, że gra w Barcelonie , bo wszyscy na niego grają, a wogóle to jest jakiś taki mikry". Co za naród.

A Jovanović? Moim zdaniem facet nie prezentuje umiejętności odpowiednich do gry w klubie mającym walczyć o MP (niestety nie jedyny w naszym zespole). Tani też nie był - 400 000 euro za prawego obrońcę na poziomie 1 ligowym to raczej za dużo, a zarobki też ma ponoć niczego sobie...
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując