Drozd napisał(a):

Nie są winni. Winne są lemingi, choć zbyt bezwolne żeby to pojąć. To już sobie wyjaśniliśmy, ale widzę nie wszyscy zrozumieli. Poczytaj sobie wywiad z Kazikiem to może zrozumiesz dlaczego PO wygrała w 2007. Później to już tylko brnięcie w zaparte. .
|
Dzięki za przypomnienie tego wywiadu....
Kazik Staszewski napisał(a):

|
Głosowałem, ale z własnej ignorancji i z ulegania baraniej panice - ulegając panice antypisowskiej. Tego żałuję. Daleki jestem od tego, by w czambuł potępiać rządy PiS. Dla mnie i dla mojej kieszeni to był bardzo dobry czas. Znieśli podatek od darowizny, od spadku, zmniejszyli dochodowy. Niestety, kompletnie nie umieli sobie poradzić z wizerunkiem w mediach, czego i ja jestem najlepszym dowodem, widząc w nich wcielone zło. Ale ja to głupek jestem.
|
A poniżej prawdziwy rodzynek
Szpen napisał(a):

|
przestan pieprzyc i zmieniac temat, bo tylko to ciągle robisz.
|
Co ciekawe mówi to facet, który ośmiesza się tu raz po raz, chłostany na lewo i na prawo przez swoich dyskutantów. Naprawdę - bezczelności to mu nie brakuje.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"