Wyświetl pojedynczy post
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2012, 12:45
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Słuchajże dzieciaku....

chodzi zupełnie o coś innego, jakoś inni nie mieli problemu aby kaska pojawiła się kilka dni później. Sam kiedyś maiłem podobną sytuację i oczywiście zgodziłem się bez wahania na taką propozycję, wiedząc że w miejscu gdzie pracuje nie ma walenia w ch. z pieniędzmi...

Jak tego nie rozumiesz tzn że jesteś.... jak ludzie z którymi codziennie muszę się ujadać (czyli największa obelga z możliwych) w robocie tłumacząc podstawowe zasady etyczne, nieetyczne, prawne, ustawowe, pisane i niepisane w życiu...

edit:

Guła jest takim człowiekiem, że nie chce dać swej czystej koszulki rzeszom fanów proszących go po meczu...

"Klub zabronił".... no tak, zabronił albo kara 2 stówki.... czyli tak jakby 99% tego forum dało 2zeta żulowi na piwko (proporcjonalnie do zarobków), tylko kibic to nie żul...

Piłki nie umie kopać to przynajmniej wynagrodziłby w 0.001% swoją nieudaczność rzuceniem koszulki, ale gdzie tam.... pare złotych trza wpłacić do klubowej kasy, uj że jest koniec sezonu, przecież nie jest świętym mikołajem.

PS.

Też nie rozumiem ludzi proszących Łukaszka o jego trykot.. Chyba,że planowali usunięcie z tyłu jego nazwiska...
To kim ty z zawodu jesteś ? Ksiedzem ?

Wiadomo że każdy ma prawo mieć swoje zdanie jednak co do Garguly akurat w tej kwestii nie masz racji .
Nie będę się tu rozpisywał i udowadniał swojej tezy. Ale kolego nie jest tajemnicą że Gargula w sumie jako jeden z nielicznych pilkarzy potrafił mieć gest. Wartość koszulki przy tym to naprawdę śmieszna kwota . Może jak byś czasami wpadł na R22 to byś takich glupot nie wypisywal .

A co do samego Garguly , to no cóż ... pewnie BC go wypedzi . Jednak trochę się dziwię waszym wpisom tutaj !
Zapominamy że jest naszym piłkarzem i chyba powinnismy pochylić głowy nad trumną a nie dolewać oliwy do ognia .
Napewno poniesie konsekwencje swoich czynów ale to nie nam go oceniać .
Zamiast tego powinniscie ruchyc te swoje tegie mózgi i przez chwile pomyśleć, by zrozumieć system jaki wtedy panował . Wiadomo że takie zachowanie zasługuje na potępienie i oczywiście jest zagrożone karą wiezienia . Jednak już mineło 8 lat a to szmat czasu....

Jeśli pomyśle że mógłbym beknąć teraz grzechy z przed 8 lat to aż mi włos na głowie staje Jednak nie dlatego że się boję konsekwencji tylko dlatego że porostu jestem innym człowiekiem.

Liczba około 500 oskarżonych naprawdę robi wrażenie. Przecież ta cała patologia była bardzej powszechna niż niedzielna msza św. Wszyscy wiedzieli że trzeba płacić a kto temu zaprzecza zapewne niedługo też odwiedzi Wrocław .
Teraz poleciał GKS wcześniej Zagłębie , niedługo wypłynie następny klub . Prokuratura zapewne ma dowody i postawi w stan oskrżenia kolejnych piłkarzy jednego klubu, to tylko kwestia czasu .

Mam obawy że sprawiedliwych trzeba będzie ze świecą szukać. Za duża skala i za dużo osób aby coś takiego funkcjonowalo .
Widocznie było niewielu dla których problem istniał...
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 15.05.2012 o godz. 18:08.
Odpowiedz cytując