Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2012, 10:02
Mnie niepokoi to że ten caly Quioto strzelił z 8-10 goli w lidze z czego widzieliśmy że jeden na wodzie, w kolejnym chciał przyjąć na klatę i piłka wpadła do bramki, w jednej sytuacji strzelił ale na farcie poprzedzonym fatalnym przyjęciem, jeszcze jeden na wodzie. Zachowań obrońców czy bramkarzy już tutaj nie chcę komentować.

Dobrze że tylko na testy i mam nadzieję że jeśli się nie sprawdzi to Probierz nie zawaha się go odesłać do domu. Ogólnie to że ma być jedynie wypożyczony oraz jest testowany świadczy o tym że Bednarz ma bardzo mgliste pojęcie na temat tego zawodnika. Rozumiem że testy nie wiele kosztują jednak wizerunek klubu na tym cierpi, świadczy to też o żałosnej pracy dyrektora sportowego który nie ma przygotowanych gotowych pewniaków do wzmocnienia kadry. Wisła Kraków to nie klub który ma przyjmować wszystkich zawodników który zarekomenduję zagraniczny manager, trzeba się szanować. Beto też miał występy w młodzieżowej kadrze Brazylii. Sytuacji jednak z tym ostatnim przeboleć jednak nie mogę bo Bednarz bronił go do samego końca twierdząc że idzie do Grecji i generalnie to nasza wielka pomyłka. Wszyscy wiemy że ten piłkarz nie potrafił nawet biegać był nawet gorszy od tych Brazylijczyków ściąganych prosto z plaży do Pogoni Szczecin.

Niech Bednarz zrobi oprócz Glowackiego i Brożka jakiś JEDEN normalny transfery a nie 5 słabych lub średnich.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.05.2012 o godz. 10:22.
Odpowiedz cytując