Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2012, 20:33
wojteks napisał(a):Wyświetl post
Ja podobnie jak ty jestem tegorocznym maturzystom i zdaję tylko jedno rozszerzenie chemię. Planuję iść na agh na inżynierię materiałową, w ostateczności technologia chemiczna, ale to pierwsze raczej wybiorę.
Filologia polska raczej odpada

Lacrima napisał(a):
Ma ktoś jakieś informacje na temat Zarządzania na AWF w Krakowie? Na ich stronie znalazłam tylko zasady rekrutacji, a interesowałyby mnie jeszcze specjalności, przedmioty, itd.
Będę brutalny, ale... może to da Ci do myślenia i nie popełnisz takiego błędu, jak kilku moich kolegów. Do rzeczy - jak masz studiować zarządzanie, a nie jesteś synem/córką bogatego ojca i nie masz w spadku koncernu paliwowego, to lepiej iść do pracy niż zmarnować 3-5 lat na studiach zarządzania na AWF. Serio. Uzbierasz w jakiejkolwiek pracy jakiś kapitał, będzie można być może w przyszłości coś własnego rozkręcić.

A jeżeli już zarządzanie to na pewno nie AWF, już lepiej AGH czy UEk.. Ale ogólnie podam przykład znajomego - skończył Zarządzanie na UEk, dyplom z wyróżnieniem, kursy itd. Od 1,5 roku nie może znaleźć pracy w zawodzie, w końcu zatrudnił się chcąc, nie chcąc w magazynie.. Jakoś zyć trzeba przeciez..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując