Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2012, 19:54
murray napisał(a):Wyświetl post
Dzięki za informację, zainspirowałem się Twoim postem o Miśkiewiczu zrodzonym z krakowskiej dziewicy.
Do usług, dopóki na tym forum wypowiadają się dyletanci, którzy oceniają politykę transferową właśnie w ten sposób, dopóty będzie zapotrzebowanie na tępienie takiego idiotyzmu. Czasami po prostu nie chce mi się odpisywać na serio, bo zbyt często łapię się na zawiłym tłumaczeniu czegoś co jest tak proste jak to, że nie wkłada się łapska do ognia, bo się oparzysz.

Merkury napisał(a):
Watts - zgadzam się z Tobą, z tym, że w odróżnieniu do swoich poprzedników Stan proponował umowy zawodnikom w tym Lameyowi, których nie był do końca pewien na krótki okres czasu by minimalizować ewentualne straty na wypadek tego, że taki gracz może się nie sprawdzić. Trudno przy takim budżecie jakim dysponował latem Stan pozyskać kogoś lepszego z doświadczeniem gry w pucharach. Nie bronię transferów letnich bo też one do końca nie były takie jak chciał tego ówczesny dyrektor sportowy bo poza Ilievem żaden z tych, którzy trafili do nas nie był na czołowym miejscu jego listy o czym świadczy forma ich pozyskiwania - na wypożyczenia, krótkie umowy.
Nigdzie tego nie oponowałem, wręcz powtarzam to od pewnego czasu jak mantrę. Zwyczajnie daję się nabrać na cykliczny przypływ bękartów Piechniczka rozpisujących się o holenderskim spisku przeciwko Wiśle, podczas gdy obecnie u steru jest autentyczny sabotażysta i amator.

snyrting napisał(a):
Wróci tam skąd przyszedł, do III ligi włoskiej
Żeby on tam jeszcze chociaż grał, a nie grzał ławkę.
Ostatnio edytowane przez Watts : 14.05.2012 o godz. 20:03.
Odpowiedz cytując