Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2012, 18:12
oczywiscie zamiast testowac mogli by podpisać dwóch Lameyow i Jaliensow zjadajacych połowe budżetu. W końcu CV fajne...wiec po co testować co nie?
I skoro piszesz ze zawodnicy IV kategorii to powiedz mi czy ta kategoria IV to jest na całe życie przypisana czy jak ?
Ciekawe co by było jakby Wisła zrezygonowała z kupna kilka piłkarzy i wydała by pieniadze na "akademie". A ta akademia nie urodziła by żadnego piłkarza, co wtedy? Kto wtedy byłby winnym prócz Kapki i Bednarza?

Rafi: Jak myślec? Kto Ci powiedział że ja tak myśle, ja po prostu zadaje pytanie bo każdy krzyczy ze akademia to akademia tamto. Po za tym zeby wychowac chłopaka ktory nie bedzie sie kopał po czole nie potrzeba super płyty i wspaniałych obiektów. No ale jak to mówią, złej baletnicy a dokładniej słabemu piłkarzowi to wszystko bedzie przeszkadzało, a to ze deszcz pada a to że krzywo a to piłka za bardzo napompowana. Lewandowski nie był w żadnej akademii po prostu mu sie chciało i dążył do celu,no ale to wina braku akademii że nie mamy młodych zdolnych, jakby była to CI sami którzy teraz są średniakami w juniorach byliby kotami co nie? Nie...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 14.05.2012 o godz. 18:33.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując