Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2012, 15:57
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Rzeczywiście - ciężar gatunkowy obu "wydarzeń" identyczny... Tylko zapłakać nad Tobą.

Wciśnij z łaski swojej na dole tegoż obiektywnego bloga przycisk "komentarze" i poczytaj sobie podobnie do Ciebie myślących. Podoba się?
(Kończąc tą dyskusje bo już nie mam zamiaru sie produkować w tych kwestiach,bo mnie to już męczy piaty raz to samo mówić....)

Wybacz ,ale ciężar gatunkowy stwierdzenia prezydenta ,najwyższego urzędnika w kraju ,dla którego domagacie się tyle szacunku i respektu , "mam cie na mojej krótkiej liście" jest o wiele wiekszym pokazem chamstwa i grożenia drugiej osobie od Niesiołowskiego ,który sprowokowany gdy wcześniej mu ubliżali tak zwani związkowcy złapał za kamere i obrócil obiektyw w dół i powiedział "Won stąd" . Nie popieram Niesioła ,ale to była prowokacja ,natomiast jak sie do kogoś mówi ,że sie ma go na krótkiej liście to w domniemaniu ,chce sie go wykończyć (zabić ?)
Poczytaj sobie komentarze na portalu niezalezna, pare razy widziałem tam komentarze, poziom chamstwa ten sam .
Cały widz polega na tym ,że poziom zmanipulowania i kłamstw jest w mediach Rydzyka kilkakrotnie wiekszy niż w TVNie czy w innych mediach informacyjnych . Nie zaprasza sie tam nikogo z innych partii politycznych poza PISem czy od niedawna Solidarnej Polski . Jest permanentna krytyka rządu PO ,wmawia się ludziom ,że żyją w totalitarnym państwie ,że Polska za chwile zginie i sie rozleci , że rządzą nami zdrajcy , uprawia sie czarnowidztwo i jednoczesnie kreuje wizje ,że tylko PIS może uratować Polskę . Rydzyk przy pomocy religii i krzyża wskazuje ludziom na kogo mają wrzucać głosy do urny w wyborach ! Jak ci tak szkoda tych starszych zmanipulowanych ludzi ,to sie nie rzucaj z tego powodu na młodych ludzi ,którzy w jakiś sposób z nich drwią ,tylko się zwróć do toruńskiego prowodera ,który jest winny robieniu im wody z mózgu i cynicznemu wykorzystywaniu ich . No ale coż 2000 lat manipulacji zobowiązuje
Na sam koniec ,czytajac ten watek i nie tylko ,zauwazylem, że dla PISu demokracja jest wspaniała jak oni rządzą .Wtedy rządy są swietne , prezydent jest wielkim mezem stanu ,któremu sie należy szacunek . Natomiast jak ludzie odsuną PIS od władzy i wybiorą sobie inną partie to wtedy dla PISu demkracja staje się ch*jowa, wtedy rządzą nami zdrajcy , agenci oszuści , prezydent to bandyta i śmieć . To samo jest z Kościołem ,jak rządzi partia która daje Kościołowi co on sobie zażyczy ,wtedy demokracja i wartości wolnościowe są świetne, ale jak jest partia która mówi ,że chce ograniczyć Kościołowi przywileje ,to nagle jest to atak na wiare ,Boga itd.