anthony09 napisał(a):

David "Coperfield" Biton
Gracz sezonu ? Patałach roku ? Gwiazda Drużyny ? Przepłacony pozer ?
Odpowiedzcie sobie sami ...
Jakie określenie pasuje najbardziej do Dudu "Bidona" jak mowił Hajto ?
Ciekawe dane:
ur. 01.03.1988
Poprzedni klub: Charleroi ( 12 meczy, 5 bramek, ) --> spadek z ligi
koszt zakupu przez poprzedni klub: 500 tys. euro z Hapoel Petah Tikiva - wówczas 13 drużyna ligi izraelskiej
---------------------------
Statystyki:
Ekstraklasa: 25 meczy/11 bramek ; 0 asyst 19 pełnych meczy po 90 minut
Bramki godne uwagi:
6 bramka = 7 kolejka
9 bramka - 11 kolejka
Bramki z karnego :
3 bramka = 3 kolejka
10 bramka - 20 kolejka
Bramki wyłożone na tacy - tylko przyłożyć noge, głow - każdy by strzelił ! :
- 2 bramka = 2 kolejka; dołożył głowę do pustaka
- 4 bramka = 6 kolejka; dołożył głowę do pustaka
- 7 bramka = 8 kolejka; dołożyć nogę, głowe do pustaka
- 11 bramka = 22 kolejka ; dołożyć nogę, do pustaka
Bramki z przypadku:
1 bramka = 1 kolejka - fatalne zachowanie obrońcy, wsadził noge
5 bramka = 7 kolejka - błąd Sapeli - taki samobój ...
8 bramka = 10 kolejka - faul Jaliensa - bramka powinna być nieuznana
Jeżeli chodzi o bramki to: Dudu Biton powinien mieć na swoim koncie tylko 2 bramki na 25 meczów, no może troszkę więcej, ale o 11 bramkach np. w następnym sezonie to możemy sobie pomarzyć, bo jeżeli nie wyłoży mu Iliev, Genkov, przeciwnik piłki na tacy ( 2 metry przed bramką) to Dudu Biton nie istnieje na boisku. Gdyby był moim klientem, a ja jego agentem to nie wiem jak przekonać władze klubu, żeby mu oferować przedłużenie kontraktu, a nie wykup! Chłopak strzela tylko 2 bramki godne uwagi, reszta to włożyć nogę, karny, błąd sędziego, przeciwnika!
Wartość rynkowa: 1,6 mln euro = buhahahahaha , jak dla mnie to nawet bym go za darmo nie zostawił za jego bierność w grze, indywidualną grę pod publiczkę, nie ukrywam, że niekiedy mu piłka siadła jak w LE albo w meczu z PGE, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Tym spłacił swoje wypożyczenie, które kosztowało nas 150 tys. euro + wysoki kontrakt
Dlaczego "Coperfield" ? Dlatego, że ma wiecej szczęścia niż umiejętności, potrafił strzelić super bramki w LE. Wyczarował jakoś te 15 bramek w sezonie i to mnie dziwi jak to możliwe ? Jak dla mnie to może 8 się mu należało ...
Genkov ma 7 bramek na 13 rozegranych w pełnym wymiarze czasowym , karnych nie strzela, asystuje, gra dla drużyny, tak szczerze to też łamaga ale chyba lepsza niż Biton
Time to say goodbay
subiektywna opinia Anthony09
|
ale jaja... jednak brawo za odwagę, w życiu bym się pod takimi wypocinami nie podpisał imieniem, nazwiskiem, czy nickiem