Wyświetl pojedynczy post
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2012, 13:17
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
David "Coperfield" Biton
Gracz sezonu ? Patałach roku ? Gwiazda Drużyny ? Przepłacony pozer ?

Statystyki:
Ekstraklasa: 25 meczy/11 bramek ; 0 asyst 19 pełnych meczy po 90 minut

Bramki godne uwagi:
6 bramka = 7 kolejka
9 bramka - 11 kolejka

Bramki z karnego :
3 bramka = 3 kolejka
10 bramka - 20 kolejka

Bramki wyłożone na tacy - tylko przyłożyć noge, głow - każdy by strzelił ! :
- 2 bramka = 2 kolejka; dołożył głowę do pustaka
- 4 bramka = 6 kolejka; dołożył głowę do pustaka
- 7 bramka = 8 kolejka; dołożyć nogę, głowe do pustaka
- 11 bramka = 22 kolejka ; dołożyć nogę, do pustaka

Bramki z przypadku:
1 bramka = 1 kolejka - fatalne zachowanie obrońcy, wsadził noge
5 bramka = 7 kolejka - błąd Sapeli - taki samobój ...
8 bramka = 10 kolejka - faul Jaliensa - bramka powinna być nieuznana

Jeżeli chodzi o bramki to: Dudu Biton powinien mieć na swoim koncie tylko 2 bramki na 25 meczów, no może troszkę więcej, ale o 11 bramkach np. w następnym sezonie to możemy sobie pomarzyć, bo jeżeli nie wyłoży mu Iliev, Genkov, przeciwnik piłki na tacy ( 2 metry przed bramką) to Dudu Biton nie istnieje na boisku. Gdyby był moim klientem, a ja jego agentem to nie wiem jak przekonać władze klubu, żeby mu oferować przedłużenie kontraktu, a nie wykup! Chłopak strzela tylko 2 bramki godne uwagi, reszta to włożyć nogę, karny, błąd sędziego, przeciwnika!

Wartość rynkowa: 1,6 mln euro = buhahahahaha , jak dla mnie to nawet bym go za darmo nie zostawił za jego bierność w grze, indywidualną grę pod publiczkę, nie ukrywam, że niekiedy mu piłka siadła jak w LE albo w meczu z PGE, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Tym spłacił swoje wypożyczenie, które kosztowało nas 150 tys. euro + wysoki kontrakt

Dlaczego "Coperfield" ? Dlatego, że ma wiecej szczęścia niż umiejętności, potrafił strzelić super bramki w LE. Wyczarował jakoś te 15 bramek w sezonie i to mnie dziwi jak to możliwe ? Jak dla mnie to może 8 się mu należało ...

Genkov ma 7 bramek na 13 rozegranych w pełnym wymiarze czasowym , karnych nie strzela, asystuje, gra dla drużyny, tak szczerze to też łamaga ale chyba lepsza niż Biton

Time to say goodbay

subiektywna opinia Anthony09
Niezły rodzyn, chciałbym miec kilku takich napastników co znajdą się w odpowiednim miejscu i dołoża głowe/noge i przy okazji nie spudłuja. NIe ważne ile mu sie należało, ważne ile strzelił.
Odpowiedz cytując