Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2012, 12:04
AS82 napisał(a):Wyświetl post
szkoda że nie wykluczyli z funkcji prezydenta śp. Lecha Kaczyńskiego jak do dziennikarki Moniki Olejnik powiedział ,że " ma ją na swojej krótkiej liście" Wiem ,ale on mógł bo Olejnik to szmata ,żydówka i ma ojca SBeka , a Stankiewicz obrażać nie wolno ,ani jej przeszkadzać bo to prawdziwa patriotka a Niesioł to kapuś
Rzeczywiście - ciężar gatunkowy obu "wydarzeń" identyczny... Tylko zapłakać nad Tobą.

Jednakże muszę się zgodzić z Twoim opisem dotyczącym panny Olejnik (oprócz żydówki, bo nie wiem czy to prawda).

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Już pisałem wcześniej na czym polega, nie chce mi sie w kolko o tym samym pisać . Tu masz bloga gdzie są autentyczne relacje i cytaty z TV Trwam i R.Maryja ,to sobie poczytaj ,choć i tak pewnie dla Ciebie bedzie to normalna sprawa ,wiec nie licze na zadna refleksje ani krytyke z twojej strony :

http://glosrydzyka.blox.pl/html
Wciśnij z łaski swojej na dole tegoż obiektywnego bloga przycisk "komentarze" i poczytaj sobie podobnie do Ciebie myślących. Podoba się?

Akurat ksiądz Rydzyk, Radio Maryja czy TV Trwam to nie są osoby i instytucje których będę bronił (bo z wieloma działaniami Rydzyka się nie zgadzam). Nie będę jednak słuchał Twoich głupot, gdy zauważasz zachowanie osób starszych (wg Ciebie zmanipulowanych - może i racja ale także bezbronnych i zagubionych), jednocześnie nic nie robiąc sobie z zachowania "młodych, wykształconych" debili, którzy takie starsze osoby mieszają z błotem.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 13.05.2012 o godz. 12:10.