AS82 napisał(a):

szkoda że nie wykluczyli z funkcji prezydenta śp. Lecha Kaczyńskiego jak do dziennikarki Moniki Olejnik powiedział ,że " ma ją na swojej krótkiej liście" Wiem ,ale on mógł bo Olejnik to szmata ,żydówka i ma ojca SBeka , a Stankiewicz obrażać nie wolno ,ani jej przeszkadzać bo to prawdziwa patriotka a Niesioł to kapuś
|
Słuchaj, jeżeli ty nie widzisz tutaj różnicy między tym, że ktoś coś mówi a ktoś inny rzuca się z rękami na Dziennikarkę i to do tego Kobietę to tylko pogratulować "wychowania". Jak można w ogóle porównywać obie te sytuacje
Przypominam sobie wypowiedzi twoje i osób podobnie do ciebie myślących, zrównujące ze wszystkim najgorszym, starszych Ludzi, którzy podczas pielgrzymki RM na Jasnej Górze zasłaniali kamery czy wręcz bodaj jedna osoba odepchnęła dziennikarkę. I teraz śmiesz w ten sposób odwracać "kota ogonem"

Otóż nie. Ci Ludzie o których wyżej wspomniałem są zwykłymi obywatelami i mają prawo nie życzyć sobie aby ktoś ich filmował, mają prawo nie odpowiadać na pytanie (oczywiście nikt nie ma prawa atakować tym bardziej Kobiety). Zresztą człowiek, który dziennikarkę odepchnął stanął przed sądem
http://prawdawoczykole.salon24.pl/41...z-radia-maryja
Natomiast damski bokser z Łodzi jest osłem, pobiera pieniądze z podatków moich a także Ewy Stankiewicz, przebywał w miejscu publicznym i Ewa Stankiewicz (jak każdy dziennikarz) ma prawo go nagrywać i zadawać pytania. on ma prawo milczeć, jeśli nie ma nic sensownego do powiedzenia poza bluzgami.Jak nie potrafi się zachować to jego miejsce jest w psychiatryku a nie w polskim Parlamencie.