Szpen napisał(a):

|
wielki mędrco forum wiślackiego. Już wielu było tutaj, co stawało z Tobą w szranki. Wielu zwyciężyło. Tylko Ty zawsze musisz mieć swoje na górze i dorabiasz dziwne, zrozumiałe tylko dla Ciebie stwierdzenia i mity. Pajac to sam jesteś.
|
Nie przypominam sobie abym stawał "w szranki" z kimś z tego forum. Dlatego stwierdzenie że "wielu zwyciężyło" odbieram jako objaw chorej wyobraźni. Jeśli jednak uważasz że to moje "jest na górze" to zapewne wynika to z jednoznaczności argumentów przedstawianych przeze mnie w polemikach. Jeśli od czasu do czasu nie jesteś jednak w stanie ich zrozumieć to tak jak napisałem już wcześniej: wynika to z tego że Twój aparat poznawczy jest mocno ograniczony. Niestety potwierdzeniem tej Twojej słabości jest cytowany powyżej post. Wyględa na to że nie zrozumiałeś że Twoje "pajacowanie" postawiłem w trybie warunkowym. Dałem Ci mianowicie opcje w postaci zawarcie zakładu. Jak widać w swoją tezę (wybory za 3,5 roku) nie wierzysz na tyle mocno abyś był gotów podjąć to wyzwanie. W związku z tym wydaje mi się w pełni uzasadnionym stwierdzenie że zamieszczając post pajacowałeś (napisałeś głupawy post z tezą w którą sam nie wierzysz i która w zamierzeniu nie miała wnieść do dyskusji nic nowego poza probą ośmieszenia).
PS: Czy znalazłeś już źródło potwierdzające że otrzymamy 6% p.a. od naszej pożyczki udzielonej MFW dla ratowania strefy euro