Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 23:20
thechris napisał(a):Wyświetl post
Nie oglądam na sopie. Płacę za Canal+ więc mam prawo WYMAGAĆ. Wiem, płacę mniej ale i tak więcej niż to jest warte. Jakby jeszcze można było normalnie zaparkować przed stadionem....
Większość tych co chodzi na mecze tez płaci są C+, do tego kupują bilety/karnety i wspierają Wisłę na wyjazdach.
Do momentu jak jeden z drugim nie zrozumie, ze niezbednym warunkiem sukcesu musi być wypełniony stadion, to nic sie nie zmieni. TO właśnie kasa z biletów, karnetów + wydatki z dnia meczowego + reklam na stadionie w dużej mierze decyduje o kondycji finansowej klubu i w konsekwencji kondycji sportowej.

A ty jak siedzisz w domu, to w dniu meczowym co najwyżej zyskuje zabka/kefirek na osiedlu gdy kupisz browara.

Moze jeszcze chcesz czerwony dywan na stadion i czapkę niewidke? Ale wtedy pewnie tez nie przyjedziesz , bo wtedy znów sobie coś wymyslisz!

Dla mnie jak nie przychodzisz na stadion na mecz Wisły to nie jesteś godzien w ogóle wypowiadac sie o Wisle. To tak jak nie pójdziesz głosować, to nie masz prawa narzekać na tych co rządzą.
Odpowiedz cytując