RAF napisał(a):

|
Od bydla nie, ale od mordercow, zdrajcow, zaprzancow i sprzedawczykow juz tak. Bardzo czesto. Jezeli nie widzicie jak na naszych oczach dokonuje sie podzial rozklad spoleczenstwa to naprawde brak slow. Naprawde malo ludzi tak bylo w stanie podzielic narod jak czyni to Kaczynski z PiS. Jeszcze straszniejsze jest to ze w to wszystko wpisuje sie Kosciol. Niepojete to jest.
|
Niepojęta to jest Twoja naiwność

. A kto w 70 rocznice mordu na Polakach zamiast być w polskiej państwowej delegacji wolał ustawkę z Putinem, premierem państwa które Polaków mordowało. Jak określić takie zachowanie? Zdrada to wielce parlamentarne określenie. Nieużywanie go to oszukiwanie. Gdyby jeszcze wizyta Prezydenta była należycie przygotowana, ale nie, Kaczyński do Katynia leciał na "prywatna wycieczkę". Jeżeli myślisz że chcę mieć coś wspólnego z osobami które tak wizytę Prezydenta określały to chyba zwariowałeś. I to nie Kaczyński spowodował że kiedy myślę o takich otumanionych mędrkach rzygać mi się chce.Czy to Kaczyński sikał na płonące znicze? Czy to Kaczyński ustawiał krzyże z puszek po piwie? Nie, to wszystko robiły yntelygenty. Młode wykształcone. Nikt nic nie musiał robić żebym postawił się w opozycji do tego odrażającego motłochu. Każdy normalny człowiek nie chce mieć z tym bydłem nic wspólnego. Wiec nie bredź że Kaczynski kogokolwiek dzieli. To normalni Polacy sami z siebie oddzielają się od rynsztoka. Dlatego nie ma się co dziwić ze kościół ludzi do rynsztoka nie prowadzi. Tylko przed nim ostrzega. Przykład takiego błyskotliwca masz poniżej. Dziwisz się że myślący ludzie omijają takich szeroko?
Ja tu widzę ludzi którym mógłbyś buty czyścić, choć nie ma pewności, że powierzyli by tak odpowiedzialne zadanie komuś tak młodemu i wykształconemu jak Ty. Jeszcze by ci obiektywne przyczyny przeszkodziły i trzeba by było nowe buty kupować hihihi