Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 17:48
Cytat:
Zgadzam się w 100% z tym artykułem.
Valkx nie jest nieomylny jak opisał autor nie jest też kurą znoszącą złote jaja natomiast jest czlowiekiem któremu należało da więcej czasu i zaufania na zbudowanie drużyny bo pokazał, że zna się na swoim fachu. Ja np uważam że Genkov to nie jest udany następca Pawła. Jaliens nie dorównał nigdy Cleberowi czy Glowackiemu nawet w małym stopniu. Ściągając piłkarzy z rynku na którym Valckx oraz Maaskant się w teorii znają nie powinno dojść do tak drastycznej pomyłki jak Jaliens ten piłkarz ma umiejętności natomiast jego mentalność nie predysponowała go do gry w Wiśle. To samo jest z Lameyem on po prostu fizycznie nie nadawał się do gry w piłkę mimo tego że widać było po nim że liznął gdzieś trochę większego futoblu.
Robienie gwiazdy z Pareiki też jest mocno przesadzone, solidy bramkarz owszem ale nie jakaś perełka. Myślę że zachwyciliśmy się nim trochę na wyrost po kilku latach z Pawełkiem w bramce. My jako kibice musimy pamiętać o tym że mym tylko szczątkowo wiedzę na temat transferów, generalnie tego co działo się w klubie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.05.2012 o godz. 17:50.
Odpowiedz cytując